A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
- 1 - 1 db tricolor kaliforniai paprika
- 500 g darált sertéshús
- 2 ek olaj
- 1 fej hagyma
- só, bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 mk kakukkfű
- 1 mk rozmaring
- 1 mk bazsalikom
- 1 mk őrölt kömény
- 500 ml passata
- 40 g parmezán
Töltött kaliforniai paprikák
A brutális fogások támogatója az
A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
- 1 - 1 db tricolor kaliforniai paprika
- 500 g darált sertéshús
- 2 ek olaj
- 1 fej hagyma
- só, bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 mk kakukkfű
- 1 mk rozmaring
- 1 mk bazsalikom
- 1 mk őrölt kömény
- 500 ml passata
- 40 g parmezán
A finomra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A darált húst is megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a fűszerekkel. Felöntjük a passatával, és 400 ml vízzel, majd egy órán keresztül főzzük, és szinte teljesen elpároljuk a levét.
A paprikákat félbevágjuk, a belsejüket és a szárukat eltávolítjuk, és mindegyikbe belekanalazunk a darálthúsos raguból, majd megszórjuk a parmezánnal. 180 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük a megtöltött paprikákat.