Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A tésztához:

300 ml tej
6 db tojás
300 g liszt
olaj

A “feltéthez”:

5 db ALDI BBQ grill kolbász
6 fej csiperkegomba
3 db újkrumpli
Hirdetés

Zé-féle felturbózott “toad in the hole”

Ezt az angol kaját eredetileg kolbásszal készítik, de Zé most kissé felturbózta még egy kis gombával és krumplival is. Tulajdonképpen bármit pakolhattok a tésztába, ami szimpatikus, nem nagyon tudtok mellélőni!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A tésztához:

300 ml tej
6 db tojás
300 g liszt
olaj

A “feltéthez”:

5 db ALDI BBQ grill kolbász
6 fej csiperkegomba
3 db újkrumpli

A palacsintatésztához a tejben elkeverjük a tojásokat, sózzuk, hozzászitáljuk a lisztet és csomómentesre keverjük.

A 190 fokos sütőben előmelegített tepsibe teszünk egy kevés olajat, beleöntjük a palacsintatésztát. Ezután elhelyezzük benne a bevagdosott kolbászokat, a gombákat és a mikróban 10 perc alatt “előfőzött” újkrumplikat. Sózzuk, borsozzuk és 25-30 percig sütjük, míg a tészta fel nem fújódik.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások