Hirdetés
Bespájzolva

Hozzávalók

60
darab kekszhez
+
110 g puha vaj
300 g barna cukor
2 db tojás
1 szál répa lereszelve (nagyobb)
1 ½ tk őrölt gyömbér
1 tk őrölt szegfűszeg
1 tk őrölt fahéj
1 marék apróra vágott dió
320 g liszt
70 g fehér csoki (kockára vágva)
2 tk sütőpor
1 csipet só
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Répatorta-keksz

Répából húsvétra szerintem már mindent is csináltunk a Street Kitchenben (bár még fagyit talán nem), kivéve kekszet. Úgyhogy most pótoljuk ezt a hiányt, és itt ez a megúszós, pikk-pakk összedobható, fehér csokis-diós verzió. :)
Kipróbáltam, jóóó lett!
18
Hirdetés

Hozzávalók

60
darab kekszhez
+
110 g puha vaj
300 g barna cukor
2 db tojás
1 szál répa lereszelve (nagyobb)
1 ½ tk őrölt gyömbér
1 tk őrölt szegfűszeg
1 tk őrölt fahéj
1 marék apróra vágott dió
320 g liszt
70 g fehér csoki (kockára vágva)
2 tk sütőpor
1 csipet só
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A vajat és a barna cukrot habosra keverjük, majd mehet bele a tojás, a reszelt répa, a fűszerek és a többi hozzávaló, és jöhet egy újabb keverés.

Répatorta-keksz

Teáskanállal vagy kis méretű fagyiskanállal sütőpapíros tepsire adagoljuk a tésztát, egymástól 2-3 ujjnyi távolságra, és 175 fokra előmelegített sütőben 12-14 percig sütjük őket, amíg a szélük szépen megbarnul.

Ha tetszett a répatorta-keksz receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások