Hirdetés

Bolognai csiga

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Már hányingert kapok tőlük és nem vagyok hajlandó velük egy levegőt szívni” – mondta a nő, akit puszta kézzel vakított meg egykori párja

Hat év fegyházbüntetésre ítélték első fokon azt a férfit, aki puszta kézzel megvakította párját tavaly februárban. A harminchárom éves férfit még előző ügye miatt büntették, pontosan azért nyomta ki párja szemét, mert a nő nem akarta visszavonni feljelentését, miután erőszakosan társaival együtt elrabolta és késsel fenyegette, most ezért állt bíróság elé a férfi két társával együtt. Az ítélet még nem jogerős, az asszony és testvére remélik, hogy Gy. Attila másodfokon sokkal súlyosabb büntetést kap.

„Márió mindig is agresszívabb személyiség volt” – lezajlott a ValóVilág leghangosabb és egyben legszorosabb párbaja

Csendes visszafogottság, simulékony és kompromisszumkész viselkedés – mindennek az ellentéte VV Márió. Játékostársa, VV Dani ezért sem érti, miért nyerte végül a végső harcot Márió kettejük közül. Igaz, Márió csak 2 százalékkal győzedelmeskedett, de Danit ez nem vigasztalja.

Lénárd egy másik pasi karjaiba taszítja Timit?

Berényi Timi ledobja a textilt, Brian részegen őrjöng és egy szirénázó mentő is feltűnik a krimisorozat 13. epizódjában. Ki vagy te – elérhető az RTL+ streamingfelületén.

„Szerintem a jó csajnak az kell, hogy a férfi ne beszéljen, csak jól nézzen ki” – így lett body builder Nagy Alekoszból

Már nem csupán elméjét pallérozza, bicepszre is gyúr Nagy Alekosz, aki úgy néz ki, edzésbe folytja bánatát, miután az elmúlt hetekben két alkalommal is felsült: először Béres Anett kosarazta ki, majd Schumacher Vanda törte össze a szívét. Az egykor pocakos villalakónak az a legfőbb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint példaképe, Arnold Schwarzenegger. Szerinte nemsokára nem lehet majd megkülönböztetni őket egymástól.

Dubajba is megérkezett a holnap világa, vagyis a belgák legnagyobb bulija, a Tomorrowland

A világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb fesztiválja a belga Tomorrowland, amelyen évek óta Magyarországról csak a Fókusz stábja forgathat minden nyáron. Naponta több mint 80 ezres tömeg bulizik a legnépszerűbb dj-k szettjeire a lenyűgöző, álomszerű díszletek között és gigantikus színpadok előtt. Ezúttal egy új a Terra Solis, azaz a Nap földje nevű helyszínen rendezik meg, ami alig húsz perc autóútra fekszik Dubajtól egy történelmi emlékhelynek számító erőd mögött.

Lakatos István: Ez a Cápák között, nem a Celeb vagyok, ments ki innen!

Az üzleti showműsor következő adásában Lakatos István és Balogh Petya összecsapnak egymással, Tomán Szabina elmenekül egy kígyó elől, két Cápa pedig már akkor eldönti, hogy beszáll az egyik üzletbe, amikor meglátja a vállalkozót. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között hatodik részében.

8 év után talált haza egykori családjához Bella, a labrador

A labrador 8 hetesen került a családhoz, és már 2 és fél éves volt, amikor meglépett. Belláról már másfél éves korában kiderült, hogy igazi szabadulóművész. Attiláék mindent megtettek, hogy megakadályozzák a szökési kísérleteket, a labrador azonban rendre kiásta magát a kerítés alatt. Az első két alkalommal még szerencséjük volt, a kutyát megtalálták, harmadjára azonban már nem került elő. A sors fintora, hogy Bánátiéktól mindössze 3 kilométerre fogadta be egy család a kóborló ebet, de erre 2023 elejéig nem derült fény, mert új gazdái Bellát – az elmúlt 8 évben – egyszer sem vitték állatorvoshoz, így chipjét sem olvasták be. A Bánáti család hálás, hogy megöregedve ugyan, de visszakapták kedvencüket.

Moldován András kérdezés nélkül eldöntötte, hogy beszáll a kozmetikai cégbe

Dévényi Katalin és Dévényi Máté pitche annyira meggyőzőre sikerült, hogy két Cápa, Tomán Szabina és Moldován András is azonnal lecsapott az üzletre, Lakatos István pedig úgy döntött, a felajánlott 30 százalék tulajdonrész helyett megelégszik 29 százalékkal is. A videóból kiderül, hogy végül melyik Cápával fogtak kezet a vállalkozók.

Ezeket láttad már?