Hirdetés

Baconös polenta snack

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Azért még az öregeket ne írjuk le” – A Survivor játékosa, Bojnár Attila 54 évesen is bizonyítani akar

Bojnár Attila biztos benne, hogy 54 évesen nem ő lesz a legerősebb a Survivorben, de bízik benne, hogy a tapasztalata lehet majd az erőssége. Az egykori labdarúgó edző nem másoknak akar megfelelni, sőt a határai feszegetése sem merült fel benne, ő ugyanis az útra kíváncsi és azokra a válaszokra, amire ez a különleges helyzet és a műsor választ adhatnak. Extra videónkban elárulja, fiatalon mennyire akart beleállni mások véleményébe, és arról is mesél, most is ez lesz-e a helyzet, amikor megismeri a többi játékost.

Fóliás Juci panelokat tuningolna a Cápákkal

Zsámboki Juditot sokan Fóliás Juciként ismerik a socail médiában. Férjével egy garázsból indították el családi vállalkozásukat, négy gyermekük mellett. A fóliás biznisz lényege, hogy szakik nélkül is szépíthetjük, felújíthatjuk otthonunkat. A vállalkozás fejlesztéséhez most 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért.

Kettel-Fülöp Flórának Sárközi Ákos tanította meg, hogy higgyen magában

Kettel-Fülöp Flóra több hullámvölgyön ment keresztül a verseny során, amelyek közül az egyik a mentorához, Sárközi Ákoshoz köthető. A legnehezebb pillanatai mellett a séfkabáttal járó elvárásokról is mesélt, és elárulta, hogy melyik két versenyző ellen állna ki szívesen a Fináléban.

Balogh Levente lova túl van élete első versenyén, aki a Cápa szerint flegma, de érzékeny, és még éretlen

Balogh Levente lova, Flying AquAngel megvásárlását nem bízta a véletlenre. Egy dublini árverésen, több szakember segítségével választotta ki, majd 18 és fél millió forintért csapott le rá. Hamar kiderült, hogy jól döntött. Levente azt mondja, a Kincsem Park szerint ő minden idők legjobb lova Magyarországon.

Miklósa Erika: Úgy tudsz énekelni, hogy kitekered az embert

Mind a négy coach megfordult és hacolt azért, hogy Gergő az ő csapatába kerüljön. Miklósa Erika már nagyon vágyott egy ilyen produkcióra, Curtis pedig azonnal dalokat szeretne írni Gergőnek, függetlenül attól, hogy kinek a csapatát erősíti majd. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!  

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél

Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami... Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Vastag Csaba: Egész életemben menekültem ettől

Vastag Csaba és újdonsült felesége, Vastagné Domján Evelin is harcba száll a Nyerő Páros trófeájáért. Bár a hazai X-Faktor első győztese mindig is kétkedve állt az ehhez hasonló műsorokhoz, most teljes odaadással ugrik fejest a megmérettetésbe. „Ha eddig bármit elkezdtem az életemben csinálni, az onnantól kezdve a legfontosabb lett, és mivel Evelin a legfontosabb nekem, mindent beleadok, amit csak tudok” – mondta Csaba, aki azt állítja, hogy a szerelem döntés kérdése, amibe bele kell fektetni a megfelelő energiát. A páros többek között arról is mesélt, hogy mit szeretnek leginkább a másikban, és mi az, ami kiveri a biztosítékot a kapcsolatukban.

„Bántalmazott gyerek voltam” – Trokán Nóri húga állandó célpont volt az iskolában

Magyar Elektra senkinek sem szólt arról, hogy próbára teszi magát a The Voice-ban. „Nem tudtam róla, hogy jön, lesokkolódtam rendesen” – mesélte Trokán Nóri, aki a közös családi múltjukról is mesélt. Elektra elárulta, hogy az iskolában állandóan gúnyolták a társai, például azzal, hogy nem olyan sovány, mint a testvére.

Ezeket láttad már?