Hozzávalók
A leveshez
- 250 g őszibarack (pucolt állapotban)
- 250 ml kókusztej
- 100 ml kókuszkrém
- 1 - 2 ek kristálycukor
A tálaláshoz
- 1 db őszibarack
- 2 tk kókuszchips
- 1 ág menta
15 perces őszibarackkrémleves
Hozzávalók
A leveshez
- 250 g őszibarack (pucolt állapotban)
- 250 ml kókusztej
- 100 ml kókuszkrém
- 1 - 2 ek kristálycukor
A tálaláshoz
- 1 db őszibarack
- 2 tk kókuszchips
- 1 ág menta
Az őszibarackkrémleves elkészítéséhez a barackokat felvágjuk és feltesszük főni a kókusztejjel és a kókuszkrémmel. Hozzáadjuk a cukrot, és forrástól számítva 10 percig főzzük. Lekapcsoljuk a tűzhelyet, és egy botmixer segítségével jó alaposan leturmixoljuk.
Akár melegen, de inkább jól lehűtve fogyasszuk. Tálaláskor beletesszük a kis kockára vágott barackot, megszórjuk kókuszchipsszel és friss mentalevéllel díszítjük.
Elkészítési idő: 15 perc + hűtés
Ha tetszett a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!