Hozzávalók
- 500 g csirkeszárny
- só, bors
- 2 ek olaj
- 1 ½ - 2 l víz
- 2 db leveskocka
- 700 g fagyasztott franciasaláta-alap
- 2 tk tárkony
- 2 tk ecet
- 3 ek tejföl
- 1 tk keményítő
Csirkeszárnyas raguleves franciasaláta-alapból
Hozzávalók
- 500 g csirkeszárny
- só, bors
- 2 ek olaj
- 1 ½ - 2 l víz
- 2 db leveskocka
- 700 g fagyasztott franciasaláta-alap
- 2 tk tárkony
- 2 tk ecet
- 3 ek tejföl
- 1 tk keményítő
A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, és egy nagy lábasban lepirítjuk az olajon, felöntjük a vízzel, beledobjuk a leveskockát, és fél órát főzzük. Ezután mehet bele a franciasaláta-alap, a tárkony és az ecet, és további 10 percet főzzük. A tejfölt kikeverjük a keményítővel, szépen behabarjuk, és már tálalhatjuk is.
Ha tetszett a csirkeszárnyas raguleves franciasaláta-alapból receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!