Hirdetés

Zöldfűszeres sült sárgarépa

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez a macsó férfikép megbilincseli a férfiakat, ez egy embertelen elvárás” – mit kezdhetnek a férfiak a depresszióval?

Valahogy mindig elfogadottabb egy nőtől, ha panaszkodik, sír, vagy kimutatja az érzelmeit. Sokszor beszélünk az egészségtelenül tökéletes nőideálról, arról a rengeteg modern szerepről, amit terheli a nőtársadalmat. De mi van a férfiakra ruházott súlyos sztereotípiákkal? Hogyan legyen kemény, állhatatos, önálló, mindent félkézzel megoldó hős, mint a filmekben? Mit tudunk a szorongásaikról, mennyire hagyjuk, hogy esendők legyenek? Mennyire mernek segítséget kérni, ha a baj van?

Egyéjszakás kalandok és ivóversenyek – a Gólkirályságban mindenkit magával ragadott a buli heve

A csapat döntetlen meccse után mindenki ünnepelni akart: volt, aki alkohollal, mások pedig egy új partnerrel vágtak neki az éjszakának. 

Hol van valójában a Gólkirályság képzeletbeli helyszíne, Csember?

Lovas Rozi még a magyar harmadosztály meccseit is kivesézte, hogy minél hitelesebb legyen a Gólkirályságban. A férje is segítette, amikor a fociedzői szerepre készült, lelkesen elemezte vele együtt a meccseket. Rozi már kislány korában tehetséges sportoló volt, teniszedzőnek készült. A riportból az is kiderül, hol is van az igazi Csember – miközben a sorozat alkotói teljesen fiktív világot hoztak létre. 

Balogh Petya vitte a prímet, az egyik vállalkozó pedig kétmillió forint ajándékkal távozott – ez történt a Cápák között 3. adásában

A Cápák között harmadik adása sem múlt el befektetési ajánlat nélkül, Balogh Petya egy matematika-oktatással foglalkozó fiatal vállalkozóval fogott kezet, miközben az üzleti showműsor magyarországi történetében először egy másik vállalkozó – két Cápától is – ajándékba kapott egy-egy millió forintot.

„Érzelmileg sokkal megterhelőbb megnéznie” – ezt gondolja Edit asszony A Király című sorozatról

Zámbó Jimmy fiai, Adrián és Krisztián döbbent csendben ültek egymás mellett, miután megnézték az RTL új sikersorozata, A Király első részét. A legkisebb Zámbó fiúval visszamentünk egykori csepeli iskolájába, ahol arról is mesélt, hogy nagyon sokáig jó messzire elkerülte édesapja sírját. De azt is elárulta, hogy édesanyja, Edit asszony mit szól a sorozathoz.

„Azt gondoljuk, hogy a magyar celebek borzasztó szívesen verik majd szét egymást” – de a Sztárbox a sportteljesítményről fog szólni és Kokó szerint mindent megtesznek a biztonságért

2023-ban ismét bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek: ősszel visszatér az RTL nagysikerű műsora, a Sztárbox. A zenészek, színészek, valóságshow szereplők felkészítését az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István felügyeli.

Apás szülésre és ötödik gyermeke érkezésére készül MÁZS és énekesnő felesége

A négygyerekes apuka, Mészáros Árpád Zsolt most negyedik komoly kapcsolatában várja ötödik gyermeke születését. Piros Krisztina énekesnővel 3 éve ismerkedtek meg. Azt mesélik, a zene hozta őket össze, több dalt is írtak együtt. Krisztit sem a 16 év korkülönbség, sem a sok gyerek vagy korábbi kapcsolatok sem tántorították el Árpitól, akinek gyerekei már nagyon várják a legkisebb tesó érkezését. De a kisbaba nem jött könnyen.

Ősszel érkezik a Sztárbox az RTL-re

Sztárokkal telik meg a ring az RTL nagy sikerű műsorában. A Sztárbox idén ősszel kerül majd a képernyőre, szakmai supervisora pedig Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok lesz.

Ezeket láttad már?