Kolbászos-paprikás kukoricakenyér

Hozzávalók

1
darab normál kenyérsütő formához
+
300 ml tej
1 db citrom leve
250 g kukoricaliszt
125 g liszt
2 ½ tk só
2 tk sütőpor
70 g kolbász
1 db kápia paprika (nagyobb)
100 g olvasztott vaj
2 db tojás
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Kolbászos-paprikás kukoricakenyér

Nemcsak az a jó ebben a kukoricakenyérben, hogy tökéletes szendvicsalap, hanem hogy magában is tök jó uzsonna/tízórai lehet. Visszazárható zacskóban pár napig biztosan eláll.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

1
darab normál kenyérsütő formához
+
300 ml tej
1 db citrom leve
250 g kukoricaliszt
125 g liszt
2 ½ tk só
2 tk sütőpor
70 g kolbász
1 db kápia paprika (nagyobb)
100 g olvasztott vaj
2 db tojás
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A tejbe belekeverjük a citromlevet, és hagyjuk állni pár percet.

A liszteket, a sót, a sütőport, az apróra vágott kolbászt és paprikát egy tálban összekeverjük. Ezután belekeverjük az írót (az lett a citromos tejből), a vajat és a tojást. A sütőformát kibéleljük egy sütőpapírral, beleöntjük a masszát, és 190 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük.

Kolbászos-paprikás kukoricakenyér

Ha tetszett a kolbászos-paprikás kukoricakenyér receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások