Hozzávalók
- 4 db virsli
- 700 g fagyasztott hasábburgonya
- 1 l olaj a sütéshez
- só, bors
- 300 g trappista
- ketchup
- majonéz
- chiliszósz
Salchipapa, a perui sült krumpli
Hozzávalók
- 4 db virsli
- 700 g fagyasztott hasábburgonya
- 1 l olaj a sütéshez
- só, bors
- 300 g trappista
- ketchup
- majonéz
- chiliszósz
A salchipapa-hoz a virsliket megfőzzük vízben, vagy bedobjuk a mikróba 1-2 percre. A burgonyát bő, 170-180 fokos olajban aranybarnára sütjük, majd sózzuk, borsozzuk, rátesszük a felkarikázott virslit, és megszórjuk reszelt sajttal.
Végül meglocsoljuk ketchuppal, majonézzel és chiliszósszal, és frissen tálaljuk.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!