Hozzávalók
- 8 db tortillalap (18 cm-es)
- 8 tk sűrített paradicsom
- 200 g maradék sonka
- 250 g gouda sajt
Hozzávalók
- 8 db tortillalap (18 cm-es)
- 8 tk sűrített paradicsom
- 200 g maradék sonka
- 250 g gouda sajt
A sonkás quesadilla leginkább frissen jó. A tortillalapokat középen félig bevágjuk, és a négy negyedre pakoljuk a hozzávalókat: az elsőre a sűrített paradicsomot, a következőre a sonkát, majd a maradék kettőre a reszelt sajtot. Egymásra hajtjuk, majd egy száraz serpenyőben megpirítjuk mindkét oldalukat, alacsonyabb hőfokon. Már ehetjük is!
- Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a quesadilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!