A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 2 db bagett
- 200 g sajtkrém
- 1 csokor friss snidling
- só, bors
- 150 - 200 g gouda sajt
A megúszós kaják támogatója a
A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 2 db bagett
- 200 g sajtkrém
- 1 csokor friss snidling
- só, bors
- 150 - 200 g gouda sajt
A dupla sajtos melegszendvics elkészítéséhez a bagetteket vízszintesen és függőlegesen is elfelezzük. A sajtkrémet kikeverjük az apróra vágott snidlinggel, sóval és borssal, majd megkenjük a bagetteket.
Megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokos grillsütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul a teteje, végül friss zöldségekkel tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több melegszendvics:
Magyaros vega melegszendvics
Zöldfűszeres-sajtos melegszendvics
Görög csirkés melegszendvics