Hozzávalók
A tonhalkrémhez
- 300 - 350 g tonhal (4 kis konzerv)
- 2 ek sűrített paradicsom
- 2 ek szárított paradicsomos pesztó
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
Az összeállításhoz
- 6 szelet kenyér
- 60 g vaj
- 200 - 250 g pizzamozzarella
Tonhalkrémes melegszendvics
Hozzávalók
A tonhalkrémhez
- 300 - 350 g tonhal (4 kis konzerv)
- 2 ek sűrített paradicsom
- 2 ek szárított paradicsomos pesztó
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
Az összeállításhoz
- 6 szelet kenyér
- 60 g vaj
- 200 - 250 g pizzamozzarella
@streetkitchenhu Tonhalkrémes melegszendvics 🐟 #tuna #sandwich #fyp #foryou #foryoupage #foodie #nekedbe #streetkitchen @vitalis.lilla ♬ Cuban Sandwich (Upbeat Latin) – AmberWaldron
A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük a sajtot, sütőtepsire rakjuk, és 200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.
Ha tetszett a tonhalkrémes melegszendvics receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!