A megúszós kaják támogatója a

Hozzávalók
- 100 g pizzamozzarella
- 100 g cheddar sajt
- 400 ml habtejszín
- 30 g kéksajt
- 80 g natúr sajtkrém
- só, bors
- 500 g bolti gnocchi
- 1 csokor petrezselyem
- 80 g dió
A megúszós kaják támogatója a

A megúszós kaják támogatója a

Hozzávalók
- 100 g pizzamozzarella
- 100 g cheddar sajt
- 400 ml habtejszín
- 30 g kéksajt
- 80 g natúr sajtkrém
- só, bors
- 500 g bolti gnocchi
- 1 csokor petrezselyem
- 80 g dió
A négysajtos gnocchi elkészítéséhez a mozzarellát és a cheddart kis lyukú reszelőn lereszeljük. Egy nagyobb tapadásmentes serpenyőbe tesszük a tejszínt, a reszelt sajtokat, a kéksajtot és a sajtkrémet. Közepes hőmérsékleten, folyamatosan kevergetve addig melegítjük, amíg minden sajt elolvad.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jöhet bele a gnocchi. 3-4 percig forralva (folyamatosan kevergetve) készre főzzük, és megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel. Tálalásnál szórunk a tetejére egy adag kézzel összemorzsolt diót.

Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a négysajtos gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több négysajtos kaja, ami nem csak tészta:

