Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A mi kis bakink – Pokorny Lia és Bánki Gergő visítva nevették el a jelenetet

Törött pohár, összemosott becenevek, egy bonyolult szó, és a szűnni nem akaró nevetés okozott nehéz, de annál viccesebb pillanatokat Döbrösi Laurának, Pokorny Liának, Bánki Gergőnek Peller Annának és Straub Dezsőnek A mi kis falunk forgatásán.

Peller Anna: Az elménk és a lelkünk nagyon szoros összeköttetésben van, ahogy azt A mi kis falunk esti részében is láthatják szombaton

Fésűs Nelly A mi kis falunk szombati részében egy határozott jósnő szerepében tűnik fel, aki a Peller Anna alakította doktornő életét próbálja jobb irányba terelni. A színész-műsorvezető sokkal közelebb áll a spiritualitáshoz, mint a sorozatban a doktornő, aki nagyon racionális, két lábon áll a földön és nehezen nyílik meg a jósnőnek.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Curtis kiakadt coachtársaira: Szégyelljétek magatokat!

Sárközi Roland produkciója után vita alakult ki a coachok között. Miklósa Erika dühös volt magára, amiért nem hallgatott az ösztöneire. Miután senki nem fordult meg a 17 éves énekes produkciójára, nem ő volt az egyetlen coach, aki utólag már bánta a döntését. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Pikkelyezés, habosítás és glasszírozás – gasztronómiai kérdésekkel teszteltük A Konyhafőnök versenyzőit

Melyik része a marhának az ököruszály? Mire való az agaragar? Melyik halat kell megnyúzni pikkelyezés helyett? Gasztronómiai kérdésekkel vizsgáztattuk A Konyhafőnök versenyzőit: a kihívás közben voltak feladványok, amit a középdöntősök azonnal rávágtak, viszont néhányan új fogalmakat is tanultak.

Orbók Ilona szereti megmutatni, hogy nőként, kétgyerekes anyukaként is lehet sikeresen vállalkozást vinni

Orbók Ilona a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője és most már Cápa is. Nemzetközi adózással foglalkozik, nap mint nap vállalkozókkal tárgyal, tehát lényegében ugyanazt csinálja a való életben is, amit az RTL üzleti showműsorában. Mellette kétgyermekes családanya.

Fehér Richárd: Változó személyiségű vagyok, több dalt is énekeltem már

A 33 éves Fehér Richárd autodidakta módon tanult énekelni, rendszeresen fellép falunapokon és versenyekre is jár. Ricsi lelkesedését az sem tudná letörni, ha nem jutna tovább a The Voice-ban, annyira szeret énekelni, hogy biztosan nem hagyja abba. Az a vágya, hogy megtudják az emberek, „ki is az a Fehér Ricsi”.

„Amikor felhívott Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – hamarosan indul az ősz legjobban várt sorozata, a Valami Amerika

„Amikor felhívott a Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – mondta Szabó Győző a Valami Amerika sorozatról a Fókusznak, a színész biztos benne, hogy ahogy nekik, így a sorozat fiatal szereplőinek is ugródeszka lesz a sorozat. A három tehetséges színészt és a sorozat kulisszáit a Fókusz riportjában ismerhetik meg a nézők. 

Ezeket láttad már?