Hozzávalók
- 300 g fusilli tészta
- 200 g csirkemell
- só, bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 ek olaj
- 200 g tejföl
- 100 g trappista
Sajtos-tejfölös tészta csirkével
Hozzávalók
- 300 g fusilli tészta
- 200 g csirkemell
- só, bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 ek olaj
- 200 g tejföl
- 100 g trappista
A sajtos-tejfölös tészta elkészítéséhez a tésztát a csomag leírása alapján sós, forrásban lévő vízben megfőzzük (a fusillinél ez nagyjából 10-13 perc). A csirkét felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát pedig felszeleteljük. Az olajon, közepes lángon 5-6 perc alatt lepirítjuk a csirkemellet, félidőnél hozzádobjuk a szeletelt fokhagymát. A tésztát összekeverjük a csirkével és a tejföllel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd ráreszeljük a sajtot, és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!