Smack & cheese

Hozzávalók

4
főre
+
2 csomag smack leves
600 ml víz
100 g vaj
50 g liszt
200 ml tej
só, bors
150 g trappista reszelve
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Smack & cheese

Sok városi legenda kering a smack leves mindennemű felhasználásáról, de szerintünk a legjobb a másik nagy kedvenccel összekombózva.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
2 csomag smack leves
600 ml víz
100 g vaj
50 g liszt
200 ml tej
só, bors
150 g trappista reszelve
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A levescsomag tésztáját 600 ml vízzel puhára főzzük. A vajat felhevítjük, beleszórjuk a lisztet, amit habzásig melegítünk, enyhén lepirítunk, majd felöntjük a tejjel. Hozzáadjuk a levescsomag fűszereit, kevés sóval, borssal ízesítjük, és néhány percig forraljuk. A kifőtt tésztát összekeverjük a mártással, majd egy sütésre alkalmas tepsibe tesszük, megszórjuk a reszelt sajttal, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Smack & cheese

Ha tetszett az smack & cheese receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások