Hozzávalók
- 2 ek olaj
- ½ fej vöröshagyma
- só
- bors
- 3 szál virsli
- 4 tojás
- 1 tk liszt
- 50 ml tejszín
- 60 g trappista
- 1 tk mustár
Virslis tojás
Hozzávalók
- 2 ek olaj
- ½ fej vöröshagyma
- só
- bors
- 3 szál virsli
- 4 tojás
- 1 tk liszt
- 50 ml tejszín
- 60 g trappista
- 1 tk mustár
Egy serpenyőben az olajon kissé lepirítjuk a szeletekre vágott vöröshagymát, majd mehet rá a karikákra vágott virsli is, amivel még 1-2 percig pirítjuk a hagymát. Közben egy tálban összekeverjük a tojásokat, sót, borsot, mustárt, lisztet és tejszínt, majd a hagymás virslire öntjük. Ráreszeljük a sajtot és 180 fokos sütőbe dobjuk 6-8 percre, amíg megsül a tojás és beleolvad a sajt. Friss petrezselyemmel vagy újhagymával tálaljuk.
Ha tetszett a virslis tojás receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!