Hozzávalók
- 4 ek olívaolaj
- 2 db csirkecombfilé (bőr nélkül)
- só, bors
- ½ fej vöröshagyma (130 g/fej)
- ½ szál sárgarépa (200 g/szál)
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ág kakukkfű
- 1 db paradicsom (120 g/db)
- 1 tk füstölt fűszerpaprika
- 1 csipet római kömény
- 100 g gyulai kolbász
- 100 g fagyasztott zöldborsó
- 1 csomag előfőzött rizs (250 g)
Hozzávalók
- 4 ek olívaolaj
- 2 db csirkecombfilé (bőr nélkül)
- só, bors
- ½ fej vöröshagyma (130 g/fej)
- ½ szál sárgarépa (200 g/szál)
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ág kakukkfű
- 1 db paradicsom (120 g/db)
- 1 tk füstölt fűszerpaprika
- 1 csipet római kömény
- 100 g gyulai kolbász
- 100 g fagyasztott zöldborsó
- 1 csomag előfőzött rizs (250 g)
A kamu paellához egy nagy serpenyőben az olívaolajon lepirítjuk a csirkecombokat magas lángon, közben sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, kicsit átforgatjuk vele a combokat, majd rádobjuk a felkockázott sárgarépát. Beledobjuk a felszeletelt fokhagymát és a kakukkfű lehúzott leveleit, felkockázzuk a paradicsomot, majd ezt is a serpenyőbe dobjuk, sózzuk, borsozzuk és 1-2 percig pároljuk.
Beleszórjuk a füstölt paprikát és a római köményt, ezután a kolbászt felkarikázzuk és a zöldborsóval együtt a serpenyőbe szórjuk. Hozzákeverjük a rizst, átforgatjuk és az egészet lenyomkodjuk a serpenyőben, majd közepes lángon addig pirítjuk, míg az alja kicsit odakap.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a kamu paella receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Még több kamu kaja 😀