Hirdetés

A tökéletes csokilikőr

Hozzávalók

Hozzávalók
1.5
literhez
+
400 ml víz
2 ek cukor
250 g étcsoki
400 ml habtejszín
400 ml fehér rum
Hirdetés

A tökéletes csokilikőr

Csupacsokis csokilikőr, amit még azok az emberek is szívesen elkortyolgatnak, akik amúgy nem nagy rajongói az alkoholos italoknak. Nagyon könnyen elkészíthető, és ha nincs otthon fehér rum, vodkával is készíthetitek!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
1.5
literhez
+
400 ml víz
2 ek cukor
250 g étcsoki
400 ml habtejszín
400 ml fehér rum

A vizet egy lábasba öntjük a cukorral, és felforraljuk. Beledobjuk a csokit, és habverővel kevergetjük, alacsony lángon, amíg fel nem olvad.

Hozzáadjuk a tejszínt, azt is elkeverjük, majd lezárjuk a lángot, és hozzáadjuk a rumot. Hagyjuk kihűlni, majd üvegekbe töltjük és fogyasztásig hűtőben tároljuk. (Hűtőben 2 hétig eláll.)

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások