Hozzávalók
- 400 g friss eper
- 3 ek friss citromlé
- 2 - 3 ek méz (vagy bármilyen más édesítő)
- 8 marék zúzott jég (kb. 100 g/marék)
- néhány szem friss eper a díszítéshez
Hozzávalók
- 400 g friss eper
- 3 ek friss citromlé
- 2 - 3 ek méz (vagy bármilyen más édesítő)
- 8 marék zúzott jég (kb. 100 g/marék)
- néhány szem friss eper a díszítéshez
Az epret megmossuk, levágjuk a leveleit, és a turmixgépbe tesszük a citromlével és a mézzel együtt, majd leturmixoljuk. Belerakjuk a jeget, és 2-3 percig zúzzuk. Végül 2 dl-es poharakba töltjük, és friss eperrel díszítve szervírozzuk.
Ha tetszett az epres jégkása receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!