Hirdetés

Jeges sangria, a pia amitől lehűl az agyad

Hozzávalók

3 - 4 db nektarin és őszibarack vegyesen
5 dkg ribizli
2 - 3 ek porcukor
4 - 5 cl brandy
½ dl narancslikőr (Triple Sec)
½ l narancslé (lehetőleg frissen facsart)
½ l száraz vörösbor
rengeteg jég
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Jeges sangria, a pia amitől lehűl az agyad

Ez a kánikula életveszélyes, hogy ha nincs a közvetlen közeletekben valami nagyon hideg és nagyon finom ital. A helyzet fokozódik, hőségriadó van, vörös riasztás, a Balaton 30 fokos, stb. Tipp: Vegyetek ki egy nap szabit és üljetek egész nap az árnyékban egy nagy kancsó jeges sangriával, hallgassatok zenét és éljétek túl a meleget!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

3 - 4 db nektarin és őszibarack vegyesen
5 dkg ribizli
2 - 3 ek porcukor
4 - 5 cl brandy
½ dl narancslikőr (Triple Sec)
½ l narancslé (lehetőleg frissen facsart)
½ l száraz vörösbor
rengeteg jég
Bevásárlólistához adom

img_8800.jpg

A nektarint és az őszibarackot feldaraboljuk és beledobjuk egy turmixgépbe. Jöhet mellé a száráról lecsipegetett ribizli, majd a porcukor.

img_8796.jpg

Hozzáadjuk az alkoholos italokat és a narancslevet, majd megtöltjük a gépet jégkockával. Az egészet lezúzzuk, hogy egy jégkása állagú végeredményt kapjunk és már kész is van. Hűsöljetek!

img_8791.jpg

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások