Hozzávalók
- jég
- 40 ml kókuszlikőr
- 40 ml fehér rum
- 20 ml Galliano Espresso (olasz kávélikőr)
- 180 ml ananászlé
- 50 ml frissen facsart citromlé
- 2 szelet ananász
- 2 szem koktélcseresznye
Hozzávalók
- jég
- 40 ml kókuszlikőr
- 40 ml fehér rum
- 20 ml Galliano Espresso (olasz kávélikőr)
- 180 ml ananászlé
- 50 ml frissen facsart citromlé
- 2 szelet ananász
- 2 szem koktélcseresznye
A Bahama Mama készítésének első lépése, hogy egy shakerbe jeget rakunk, majd beleöntjük az alkoholokat, az ananászlevet és a frissen facsart citromlevet, majd mehet rá a shaker teteje és indulhat is a rázás!
Egy koktélos pohárba tört jeget teszünk, majd feltöltjük a koktélunkkal. A tetejére mehet egy szelet ananász, egy koktélcseresznye és nincs is más dolgunk, mint hátradőlni és élvezni minden percét ennek a frissítő nyári koktélnak.
Elkészítési idő: 5 perc
Ha tetszett a Bahama Mama receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Ha kipróbálnál egy másik alkoholos koktélt is: