Hozzávalók
- 50 ml Martini Rosso
- 100 ml málnapüré
- 2 tk porcukor
- 1 ek citromlé
- 400 ml pezsgő
- 4 ág rozmaring a tálaláshoz
Tuti koktél karácsonyra: bársony
Hozzávalók
- 50 ml Martini Rosso
- 100 ml málnapüré
- 2 tk porcukor
- 1 ek citromlé
- 400 ml pezsgő
- 4 ág rozmaring a tálaláshoz
Egy kancsóba öntjük a Martinit és a málnavelőt, majd belerakjuk a cukrot és a citromlevet. Az egészet felöntjük a pezsgővel. Pezsgőspoharakba öntjük, és 1-1 rozmaringággal kínáljuk.
Ha tetszett a bársony receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!