Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Hozzávalók

1
18 cm átmérőjű formához
+
 200 g krémsajt
 200 g ricotta
2 tk bazsalikomos pesto
6 db bazsalikomlevél aprítva
2 ek parmezán
2 db nagy tojás
bors

A formához

 5 ek parmezán
 1 zacskó sós chips összetörve
1 nagy tk puha vaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Chipses bazsalikomos sajttorta

A sajttortáról él egy kép az emberek fejében, ami többnyire nem sós, hanem édes, na meg tutira nem chipses. De hát tudjátok, hogy mi mennyire szeretünk újítani és baromira örülünk, ha a végeredmény is finom lesz. Ez a sajttorta pedig pont ilyen lett! Amíg nem kóstoljátok meg, nem tudjátok milyen, szóval próbáljátok ki a receptet!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

1
18 cm átmérőjű formához
+
 200 g krémsajt
 200 g ricotta
2 tk bazsalikomos pesto
6 db bazsalikomlevél aprítva
2 ek parmezán
2 db nagy tojás
bors

A formához

 5 ek parmezán
 1 zacskó sós chips összetörve
1 nagy tk puha vaj
Bevásárlólistához adom

A sajttorta hozzávalóit egy nagyobb tálban összekeverjük. A formát vastagon kivajazzuk és beleszórjuk a parmezán és chips keverékének az 1/3át úgy, hogy a forma oldalát is bevonja. Beleöntjük a sajttortaalapot, majd megszórjuk vastagon a maradék chipssel és parmezánnal. 180 C-on 30-35 percig sütjük, kihűlve szeleteljük.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások