Hirdetés

Király olasz előételek 1. rész: marinált olívabogyó

Hozzávalók

Hozzávalók
4
főre
300 g fekete olívabogyó
150 g zöld olívabogyó
3 - 4 db szárított paradicsom
3 gerezd fokhagyma
200 ml olívaolaj
frissen őrölt bors
2 ág friss rozmaring
4 ág friss kakukkfű
Hirdetés

Király olasz előételek 1. rész: marinált olívabogyó

A karácsonyi időszakban fejtörést okoz, hogy milyen előétellel kínáljátok a vendégeket? Akkor most hoztunk egy tippet, amit reggel pikk-pakk megcsinálhattok, aztán el is feledkezhettek róla egészen a tálalásig, így több időtök lesz foglalkozni az ebéddel!
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
4
főre
300 g fekete olívabogyó
150 g zöld olívabogyó
3 - 4 db szárított paradicsom
3 gerezd fokhagyma
200 ml olívaolaj
frissen őrölt bors
2 ág friss rozmaring
4 ág friss kakukkfű

Az olívaolajban elkeverjük a felszeletelt fokhagymát, apróra vágott szárított paradicsomot, borsot, összetépett rozmaringot és kakukkfüvet. Ebbe rakjuk az olívabogyókat és kb. 2-3 órát hagyjuk állni. Crostini (apró pirított kenyérdarabok/bagettszeletek) falatkákkal tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások