Hozzávalók
- 300 g fekete olívabogyó
- 150 g zöld olívabogyó
- 3 - 4 db szárított paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- 200 ml olívaolaj
- frissen őrölt bors
- 2 ág friss rozmaring
- 4 ág friss kakukkfű
Király olasz előételek 1. rész: marinált olívabogyó
Hozzávalók
- 300 g fekete olívabogyó
- 150 g zöld olívabogyó
- 3 - 4 db szárított paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- 200 ml olívaolaj
- frissen őrölt bors
- 2 ág friss rozmaring
- 4 ág friss kakukkfű
Az olívaolajban elkeverjük a felszeletelt fokhagymát, apróra vágott szárított paradicsomot, borsot, összetépett rozmaringot és kakukkfüvet. Ebbe rakjuk az olívabogyókat és kb. 2-3 órát hagyjuk állni. Crostini (apró pirított kenyérdarabok/bagettszeletek) falatkákkal tálaljuk.