Hirdetés
Bespájzolva

Hozzávalók

kétszer
10
darabhoz
+
10 db padron paprika vagy jalapeno
10 dkg mascarpone
5 dkg cheddar
10 szelet bacon

A panírozáshoz

liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Padron poppers kétféleképpen

Olvadó krémsajt, roppanó bunda, finom paprika. Ez a padon poppers, amit kedvetekre csípősre variálhattok, ha jalapeno paprikát használtok.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

kétszer
10
darabhoz
+
10 db padron paprika vagy jalapeno
10 dkg mascarpone
5 dkg cheddar
10 szelet bacon

A panírozáshoz

liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A paprikákat alaposan megmossuk, és eltávolítjuk a magházukat. Lereszeljük a cheddar sajtot, amit hozzákeverünk a mascarponehoz és borsozzuk.  A félbevágott paprikákat megtöltjük a sajtkrémmel. A fele mennyiséget baconbe tekerjük és serpenyőben mindkét oldalukat aranybarnára sütjük, a másik adagot pedig bepanírozzuk és olajban kisütjük. Forrón, ketchuppal tálaljuk.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások