Hozzávalók
- 10 db padron paprika vagy jalapeno
- 10 dkg mascarpone
- 5 dkg cheddar
- 10 szelet bacon
A panírozáshoz
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Padron poppers kétféleképpen
Hozzávalók
- 10 db padron paprika vagy jalapeno
- 10 dkg mascarpone
- 5 dkg cheddar
- 10 szelet bacon
A panírozáshoz
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
A paprikákat alaposan megmossuk, és eltávolítjuk a magházukat. Lereszeljük a cheddar sajtot, amit hozzákeverünk a mascarponehoz és borsozzuk. A félbevágott paprikákat megtöltjük a sajtkrémmel. A fele mennyiséget baconbe tekerjük és serpenyőben mindkét oldalukat aranybarnára sütjük, a másik adagot pedig bepanírozzuk és olajban kisütjük. Forrón, ketchuppal tálaljuk.