Hozzávalók
- 300 g reszelt sajt (trappista)
- só
- bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 75 g liszt
- 3 db tojás (S-M-es)
- pár ek zsemlemorzsa
- bő olaj a sütéshez
Rántott sajtgolyók - Sajtimádóknak kötelező!
Hozzávalók
- 300 g reszelt sajt (trappista)
- só
- bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 75 g liszt
- 3 db tojás (S-M-es)
- pár ek zsemlemorzsa
- bő olaj a sütéshez
Fotó: Szilágyi NóriA reszelt sajtba keverjük a sót, borsot, zúzott fokhagymát, lisztet, a tojásokat és összegyúrjuk. 20 percre hűtőbe rakjuk, majd nagyobb diónyi golyókat formázunk a masszából, zsemlemorzsába hempergetjük őket és forró olajban pár perc alatt aranybarnára sütjük őket.