Hozzávalók
A raguhoz
- 2 ek olaj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk őrölt római kömény
- 1 mk füstölt paprika
- 1 mk őrölt pirospaprika
- 1 mk őrölt koriander
- 400 g konzerv darabolt paradicsom
- 200 ml víz
- 250 g konzerv vörösbab
- 3 - 4 csepp almaecet
- 1 csokor friss koriander
Az összeállításhoz
- 100 g vörös cheddar sajt
- 4 - 5 szem fekete olajbogyó
- 8 - 10 db taco shell
- tejföl
Vega taco shell
Hozzávalók
A raguhoz
- 2 ek olaj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk őrölt római kömény
- 1 mk füstölt paprika
- 1 mk őrölt pirospaprika
- 1 mk őrölt koriander
- 400 g konzerv darabolt paradicsom
- 200 ml víz
- 250 g konzerv vörösbab
- 3 - 4 csepp almaecet
- 1 csokor friss koriander
Az összeállításhoz
- 100 g vörös cheddar sajt
- 4 - 5 szem fekete olajbogyó
- 8 - 10 db taco shell
- tejföl
A vega taco shell raguhoz az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, felöntjük a darabolt paradicsommal és a vízzel. Felforraljuk, majd 15 percig rotyogtatjuk. Ezután belerakjuk a leszűrt babot, és további 10 percig rotyogtatjuk. Elzárjuk, pár csepp ecetet öntünk bele, és megszórjuk friss korianderrel.
A sajtot lereszeljük, az olajbogyót felszeleteljük. A taco shelleket megtöltjük a babos raguval, megszórjuk egy kevés sajttal, 2-2 darab olajbogyószeletet rakunk rá, amiknek a közepébe jöhet egy kevés tejföl.
Ha tetszett a Vega taco shell receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!