Hozzávalók
- 700 g étcsoki
- 200 g fehércsoki
- 1 marék sós chips
- 1 marék mini sós keksz
- 2 ek mogyoróvaj
- 1 ek mandula
- 1 ek pisztácia
- 1 ek aprított pisztácia
- 1 marék színes gumicukor
- 1 csomag robbanós cukorka
- 2 marék színes cukordrazsé
- 2 db pillecukor
- 1 marék sós perec
Karácsonyi csoki
Hozzávalók
- 700 g étcsoki
- 200 g fehércsoki
- 1 marék sós chips
- 1 marék mini sós keksz
- 2 ek mogyoróvaj
- 1 ek mandula
- 1 ek pisztácia
- 1 ek aprított pisztácia
- 1 marék színes gumicukor
- 1 csomag robbanós cukorka
- 2 marék színes cukordrazsé
- 2 db pillecukor
- 1 marék sós perec
Gőz fölött felolvasztjuk a két fajta csokit, külön tálban. Egy sütőpapírral kibélelt tepsin először az étcsokit terítjük szét, majd rácsorgatjuk a fehéret is. Ezután az összes többi hozzávalót beleszórjuk, ahogy szeretnénk, és picit lenyomkodjuk. Hűtőben 3 óra alatt lehűtjük, majd kivesszük, darabokra törjük. Zacskóba csomagolva tökéletes ajándék.
Ha tetszett a karácsonyi csoki receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!