Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Egy kígyóbűvölő, egy rocker és egy lábmániás hódító is beköltözik a ValóVilág Villájába

A rekord gyorsasággal elcsattant csókok, a ValóVilág 11 első beköltözői szinte sokkolták a valóságshow követőit. A szombati események után csak átmenetileg csendesedhetett el a villa, ugyanis szerdától jönnek máris az új lakók, a kígyóbűvölő, a rocker és a lábmániás hódító – egy perc nyugalomra sem számíthatunk!

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Járai Máté: Ezzel a nehezítéssel eljött a kiesésem napja

Mátét letaglózta a hír, hogy mindenkinek meg kell pucolnia a tintahalait, még Ákos séfnek is. Még el sem indult a feladat, máris tudta: ez óriási időveszteséget jelent majd.

Exkluzív: Így indul A Király története – nézz bele a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatba!

A RTL+ egyik nagy dobása a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat. Íme egy kis részlet az évadnyitó epizód első néhány percéből.  

Ő lett a 2022-es X-Faktor győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat: kiderült, hogy ki nyerte meg az X-Faktor 2022-es évadát!

„Ha fáj, akkor tudom, hogy jobb leszek és fejlődni fogok” – Míra, Fáni és Julcsi még csak 10 évesek, de már az életük a balett

Míra, Fáni és Julcsi három 10 éves kislány, akik a balettel kelnek és fekszenek, pörögnek, forognak, és folyamatosan nyújtanak. Már most nemzetközi versenyekre járnak, ahonnan arany- és ezüstérmekkel térnek haza, edzőik szerint pedig nagyon sok lehetőség van még a lányokban.

Erika Boldizsárnak: „Nem akarom, hogy elmenj…”

Az együtt töltött nap végére Erika véleménye megváltozott ex-barátját illetően…   Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Frohner Fecó katalógusból választotta ki, hogyan nézzen ki a nemi szerve

A sztárfodrásznál 31 évesen fitymaszűkületet állapítottak meg, így műtéti beavatkozásnak vetette alá magát. Fecó a Gyertek át!-ban elárulta: a műtét óta sokkal intenzívebben éli meg az együttléteket. További részletek a sztárvetélkedő új évadában, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Ezeket láttad már?