Hirdetés

6 alapszabály, amit minden gyereknek be kell tartania a konyhában

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Istenes Bence a stúdióban tanította biciklizni a Tippelj és vidd el! játékosát

Viola a Párkereső játékban nyert két kerékpárt magának, azonban egyelőre még gondja akad a biciklizéssel, ezért Istenes Bence segített neki, hogy ki tudja próbálni vadonatúj nyereményét.

Baráth Péter lesz az RTL új marketing és kommunikációs igazgatója

Az új vezető feladata lesz az RTL hosszú távú márkastratégiájának kialakítása és managementje, a műsorkampányok tervezése és kivitelezésnek irányítása, valamint az RTL digitális termékeinek marketing és kommunikációs támogatása.

Bence a volt zongoratanárnője előtt jobban izgul, mint amikor világsztárok nézték Londonban

A hajdúböszörményi Péter Bence kétévesen már ismerkedett a zongorával, négyévesen zeneiskolába járt, hétévesen már komponált. 2015-ben egy  Michael Jackson-dal virtuóz előadása hozta meg számára az ismertséget. A Bencéből áradó tűz elvarázsolta a közönséget. Aztán jött a többi zseniális videó és világszerte milliók kezdték követni a hajdúböszörményi fiút. Kezdetben nem hitték, egy szál zongorával 90-100 percen keresztül fel tudja tartani az érdeklődést. Ezt ma már nehéz elhinni azok után, hogy az elmúlt hat évben Bence 47 országban, 70 városban lépett fel a Sydneytől a londoni Hyde parkig.

Hat óra esett egy havi csapadékmennyiség Kincsesbányán

Nem indul olyan szárazon ez a nyár, mint a tavalyi.

„Egy-két évig bennem volt, hogy meg kéne nézni azt a hegyet” – Erőss Zsolt özvegye tíz éve már átélte azt, amit Suhajda Szilárd családja most

Szinte napra pontosan 10 évvel Suhajda Szilárd halála előtt hunyt el Erőss Zsolt és Kiss Péter. Erőss özvegye, Sterczer Hilda akkor ugyanazt élte át, amit az elmúlt egy hétben Suhajda Szilárd feleségének kellett: szerelme soha többé nem tért vissza a hegyről. Hilda gyászáról mozifilm készült Magasságok és mélységek címmel.

Gálvölgyi János az RTL-nek felidézte a drámai napot, és a mentők szóvivőjének is üzent

Gálvölgyi János csaknem egy hónappal súlyos rosszulléte után a Fókusznak beszélt először arról, miként élte meg az elmúlt heteket, miben változtatta meg a betegség a világról való gondolkodását, és mikor tér vissza imádott hivatásához. A Kossuth-díjas színész üzent a nézőknek is, akiknek sajnos nem tudja egyesével megköszönni az aggódást és a sok szeretetet.

Széphalmi Juliska párja nagyon jó anyukának tartja a táncost, már kisfiának is bemutatkozott

Széphalmi Juliska és párja, Kovács Richárd néhány hete vállalták a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat. Először egy Instagram-posztban beszéltek arról, hogy már nem csak munkatársak, hanem egy párt alkotnak. 15 éve ismerik egymást, Ricsi akkor találkozott vele először, amikor a Táncművészeti Főiskolára jelentkezett 2008-ban. Már akkor azt érezte, hogy „ez a lány kell neki”. Tavaly ősz óta dolgoznak együtt, aki egyszer csak elhívta kávézni Juliskát – akkor kezdődött közös történetük. 

Megdöbbentő felvételeken a Budapesten tomboló tornádó

 Óbudán kavargott a felhőtölcsér.

Ezeket láttad már?