Hozzávalók
- 1 db tojás
- 1 mk őrölt fahéj
- 150 ml víz
- 100 g finomliszt
- 1 mk sütőpor
- 6 db banán
- bő olaj a sütéshez
A tálaláshoz
- 3 ek méz
Hozzávalók
- 1 db tojás
- 1 mk őrölt fahéj
- 150 ml víz
- 100 g finomliszt
- 1 mk sütőpor
- 6 db banán
- bő olaj a sütéshez
A tálaláshoz
- 3 ek méz
A tojást a fahéjjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet, a lisztet és a sütőport, és csomómentesre keverjük.
Olajat melegítünk egy serpenyőben, majd a banánokat 4-5 cm-es kis darabokra vágjuk, és beleforgatjuk a tésztába. Kissé lecsepegtetjük, majd beletesszük a forró olajba, és oldalanként kb. 2 perc alatt aranybarnára sütjük. Egy konyhai papírtörlővel leitatjuk a felesleges olajat.
Tálra tesszük a sült banánokat, és mézzel megcsorgatva tálaljuk.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a bundában sült banán receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Jöhet még pár gyerekbarát édesség?
Kakaós palacsinta kókuszos-túrós töltelékkel