Hirdetés

Csirkeleves vörös pesztóval és árpagyönggyel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

4 ismert nő és 4 ismert férfi keresi majd a szerelmet az RTL képernyőjén

Soha nem volt még olyan nehéz igazi párt találni, mint most, mondja Bánitzky Kata pártaláló mentor, aki szerint az elmúlt négy-öt évben az online világ még inkább megnehezítette a való világban az ismerkedést és egymásra találást. Magyarországon a felmérések szerint legalább kétszázötvenezren élnek egyedül, társra vágyakozva. Aki változtatni szeretne, és nyitott az újdonságokra, az jelentkezhet a Celebrandi című új műsorba.

„Vakmerő döntésnek tűnt az elején” – miért költözik egyre több magyar Horvátországba, és milyen ott az életük?

Sok magyar Horvátországban találkozik életében először a tengerrel. Kristálytiszta öblei és sziklás partjai magával ragadják a turistákat, így hát nem csoda, ha valaki úgy dönt, hogy egész évben „nyaralni” szeretne. A Fókusz olyan családokat keresett fel, akik elhagyták Magyarországot, és Horvátországban kezdtek új életet. 

Istenes Bence szíve megenyhült, így Gyuri kapott egy második esélyt, és bezsebelte a legértékesebb nyereményt

A Cserebere játékban ezúttal egy amerikai football egyesület, a Darazsak alapítója tehette próbára magát. György első nekifutásra az ötből egy termék értékét sem találta el, Istenes Bence azonban adott neki egy újabb lehetőséget a bizonyításra.

Hihetetlen erőfeszítés és összefogás Suhajda Szilárd felkutatásáért

Három serpa indult nepáli idős szerint péntek reggel Szilárd keresésére. Felesége, Tímea csütörtökön minden erejével azon volt, hogy megvalósítsa a mentést. A serpák Tímea számításai szerint már pénteken késő este felérhetnek a hegymászó utolsó ismert tartózkodási helyére. Szilárd két napja nem adott életjelet magáról.

Több ezren hódították meg a Mount Everestet, de oxigénpalack nélkül alig 200-an jutottak fel a világ tetejére – idén már 17 áldozatot szedett a Himalája

Május 29-én volt 70 éve, hogy először meghódították a Mount Everest csúcsát. 1953-ban Edmund Hillary egy serpa segítségével ért fel a világ tetejére. Azóta több ezer ember jutott fel a csúcsra, de több mint 300-an vannak, akik örökre a Himaláján maradtak. Csak idén 17 haltak meg, vagy tűntek el – köztük Suhajda Szilárd –, ami rekordközeli szám.

Gábor anyukája megbékél Diával

Bár Marikának eleinte nem volt szimpatikus Dia, amikor a lány azzal állt elő, hogy komolyak a szándékai, ugyanis gyerekeket szeretne Gábortól, Marika egyből megkedvelte a fiatal lányt.

Első felesége szerint Kóbor János nem élt volna az újrakezdés lehetőségével

Kóbor János 80. születésnapján emlékpadot állítottak a II. kerületben a 2021 decemberében elhunyt legendás énekes emlékére. Az Omega-rajongók ötletére a padot attól a háztól nem messze helyezték el, ahol „Mecky” több mint negyven évig élt. Kóbor János a magyar könnyűzene egyik emblematikus figurája, a rockzene egyik ikonikus frontembere, aki idős koráig tele volt energiával. A Fókuszban első felesége és az egykori Omega tagjai együtt emlékeznek a zenészre. 

Itt lehet jelentkezni a The Voice-ra!

Jelentkezz az RTL új tehetségkutató showműsorába, a The Voice-ba!

Ezeket láttad már?