Hozzávalók
A leveshez
- 1 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- só, bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 zacskó Bonduelle fagyasztott karfiol mix
- 1 csapott tk fahéj
- 300 ml víz
- 100 ml tejszín
A tetejére
- 1 marék szeletelt mandula
Hozzávalók
A leveshez
- 1 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- só, bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 zacskó Bonduelle fagyasztott karfiol mix
- 1 csapott tk fahéj
- 300 ml víz
- 100 ml tejszín
A tetejére
- 1 marék szeletelt mandula
Egy lábasban felmelegítjük az olívaolajat, majd rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és üvegesre pirítjuk. Beleszórjuk a karfiol mixet, a fahéjat, majd felöntjük a vízzel, tejszínnel és 8-10 percig főzzük. Botmixerrel krémesre pürésítjük. Száraz serpenyőben pirított mandulával megszórva tálaljuk a levest.