Hozzávalók
- 500 g szeder
- 400 ml víz
- 40 g vaníliás cukor
- ½ db citrom héja
- 100 ml tejszín
Hozzávalók
- 500 g szeder
- 400 ml víz
- 40 g vaníliás cukor
- ½ db citrom héja
- 100 ml tejszín
A szedret felforraljuk a vízzel, belerakjuk a cukrot, a citromhéjat, és további 7-8 percig rotyogtatjuk. Leturmixoljuk, és egy szűrőn átpasszírozzuk. Kiszedünk belőle 2 merőkanálnyit, amibe egy habverővel belekeverjük a tejszínt, és visszaöntjük a levesbe.
Tálakba szedjük, és pár csepp tejszínnel díszítve tálaljuk.
Ha tetszett a szederkrémleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!