Hozzávalók
A leveshez
- 2 ek olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 400 g Bonduelle fagyasztott zöldség mix
- 300 ml víz
- só, bors
- 1 csokor friss koriander
- ½ lime leve
A rántott avokádóhoz
- 2 db érett avokádó
- só, bors
- 1 db tojás
- 3 - 4 ek liszt
- 3 - 4 ek zsemlemorzsa
Hozzávalók
A leveshez
- 2 ek olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 400 g Bonduelle fagyasztott zöldség mix
- 300 ml víz
- só, bors
- 1 csokor friss koriander
- ½ lime leve
A rántott avokádóhoz
- 2 db érett avokádó
- só, bors
- 1 db tojás
- 3 - 4 ek liszt
- 3 - 4 ek zsemlemorzsa
A leveshez az olívaolajon lepirítjuk az apróra vágott fokhagymát, rászórjuk a zöldség mixet, és felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, borssal, korianderrel, a lime levével, és 5 percig főzzük. Botmixerrel krémesítjük a levest, és melegen tartjuk, míg a rántott avokádót elkészítjük. Az avokádót cikkekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, klasszikus módon bepanírozzuk (liszt-tojás-zsemlemorzsa), és 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.