Hozzávalók
- 2 db burgonya (nagyobb)
- 2 ek vörösbab
- 4 levél medvehagyma
- só, bors
- 2 db tojás
- 4 ek olívaolaj
Töltött burgonya
Hozzávalók
- 2 db burgonya (nagyobb)
- 2 ek vörösbab
- 4 levél medvehagyma
- só, bors
- 2 db tojás
- 4 ek olívaolaj
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A tetejéről levágunk egy kalapot, majd egy kanállal vagy golyózóval kiszedjük a belsejét. Beletesszük a babot, az aprított medvehagymát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd ráütjük a tetejére a tojást. A kikanalazott burgonyát sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk az olajjal, és mindent egy sütőpapírral bélelt tepsire teszünk. 200 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük.
Ha tetszett a töltött burgonya receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!