Hozzávalók
- 300 g koktélparadicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 ek balzsamecet
- 4 ek olívaolaj
- 1 csokor friss bazsalikom
- 1 db rusztikus bagett
Klasszikus bruschetta
Hozzávalók
- 300 g koktélparadicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 ek balzsamecet
- 4 ek olívaolaj
- 1 csokor friss bazsalikom
- 1 db rusztikus bagett
A paradicsomot kisebb darabokra vágjuk, összeforgatjuk az apróra vágott fokhagymával, sóval, borssal, balzsamecettel, 3 evőkanál olívaolajjal, beletépkedjük a bazsalikomot és hagyjuk állni, amíg megpirul a bagett.
A bagettet 2-3 cm-es szeletekre vágjuk, egy kevés olívaolajjal meglocsoljuk és egy serpenyőben megpirítjuk. Ezen tálaljuk a paradicsomot.
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a klasszikus bruschetta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!