Hozzávalók
- 2 db nagyon érett mangó
- 500 ml víz
- 1 db lime leve és héja
- 200 ml kókuszkrém
- 1 kis csipet só
A díszítéshez
- 3 - 4 ek pirított kókuszchips
- 1 - 2 tk zúzott rózsabors
Mangókrémleves
Hozzávalók
- 2 db nagyon érett mangó
- 500 ml víz
- 1 db lime leve és héja
- 200 ml kókuszkrém
- 1 kis csipet só
A díszítéshez
- 3 - 4 ek pirított kókuszchips
- 1 - 2 tk zúzott rózsabors
A mangókrémleves készítésekor az első lépés, hogy a mangókat megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk a húsát. A felét a vízben puhára főzzük néhány perc alatt. Ezután hagyjuk szoba-hőmérsékletűre hűlni.
Belerakjuk a maradék mangóhúst, a lime héját, levét, és egy botmixerrel krémesítjük. Belekeverjük a kókuszkrémet, illetve a sót is. Kókuszchipssel és durvára tört rózsaborssal tálaljuk.
Ha tetszett a mangókrémleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!