Hozzávalók
A barackos részhez
- 4 db érett őszibarack
- 60 g eper
- 3 ek kristálycukor
- 1 mk őrölt fahéj
- 1 tk finomliszt
A tésztához
- 100 g finomliszt
- 1 csipet só
- 1 tk sütőpor
- 1 mk őrölt fahéj
- 50 g porcukor + a tálaláshoz
- 20 - 30 g vaj
- 80 ml tej
Hozzávalók
A barackos részhez
- 4 db érett őszibarack
- 60 g eper
- 3 ek kristálycukor
- 1 mk őrölt fahéj
- 1 tk finomliszt
A tésztához
- 100 g finomliszt
- 1 csipet só
- 1 tk sütőpor
- 1 mk őrölt fahéj
- 50 g porcukor + a tálaláshoz
- 20 - 30 g vaj
- 80 ml tej
A barackokat és az epreket kisebb darabokra vágjuk, és egy sütőtálba rakjuk. Mehet rá a cukor, a fahéj, és a liszt, és egy kicsit átkeverjük. A tészta hozzávalóit összekeverjük egy tálban, és két kanál segítségével a gyümölcsök tetejére kanalazzuk.
180-190 fokon tartott grillsütőben, zárt térben, nagyjából 15-20 percig sütjük, és kész is vagyunk. Kicsit hagyjuk hűlni, majd tálaláskor megszórhatjuk még egy kevés porcukorral.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 15-20 perc
Ha tetszett a barackos cobbler receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Még több cobbler: