Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Bounty brownie

Hozzávalók

1
tepsihez
+

A brownie alaphoz

100 g étcsokoládé
100 g vaj
30 g kakaópor
150 g kristálycukor
2 db tojás
70 g liszt

 A kókuszkrémhez

340 g cukrozott sűrített tej
200 g kókuszreszelék

A csokoládé tetőhöz

100 g étcsokoládé
80 g habtejszín
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Bounty brownie

Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem egy szuper egészséges desszert, sőt... de gondoljatok csak bele, hogy egy durván csokis alapon, lapul egy házi bounty réteg, amit lezár egy extra csokoládé tető! Mi baj lehet ebből? Semmi! Próbáljátok ki!
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

1
tepsihez
+

A brownie alaphoz

100 g étcsokoládé
100 g vaj
30 g kakaópor
150 g kristálycukor
2 db tojás
70 g liszt

 A kókuszkrémhez

340 g cukrozott sűrített tej
200 g kókuszreszelék

A csokoládé tetőhöz

100 g étcsokoládé
80 g habtejszín
Bevásárlólistához adom

Először készítsük el a brownie alapot. Olvasszuk össze az étcsokoládét a vajjal, kézi habverővel keverjük hozzá a kakaóport, kristálycukrot, a tojásokat, végül a lisztet. Majd öntsük sütőpapírral bélelt (20×20-as) formába és 180 fokon légkeveréses sütőben süssük 25 percig.

A krémhez a cukrozott sűrített tejet forgassuk össze a kókuszreszelékkel. Ha kihűlt a brownienk, akkor egyengessük el rajta a krémet. A tejszínt forraljuk fel, majd öntsük az étcsokoládéra, habverő segítségével keverjük csomómentesre, majd öntsük a kókuszkrém tetejére és tegyük hűtőbe 1-2 órára. Amint lehűlt a süteményünk, szedjük ki a formából és szeleteljük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások