Hirdetés

Csokis keksz makadámia dióval és vörös áfonyával

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Megijedt saját zsenialitásától a vállalkozó – design és innováció díjas termék a Cápák közöttben

Holló Csaba egy olyan találmánnyal állt a Cápák elé, amivel úgy érzi, világsikert fog csinálni. Állítása szerint magyar fejlesztéssel még nem sikerült olyan eredményt elérni, mint amit a biciklik nyeregcsövébe rejtett zárszerkezete, a LockInvisible láthatatlan kerékpárzárjával elért.

Óriási az érdeklődés a kézzel készült táskák iránt: eddig 43 országból érkeztek vendégek a Mittersisters workshopjaira

A Mittersisters workshopjain bárki elkészítheti álmai táskáját profi segítséggel, mindössze egyetlen nap alatt. Mitter Anna Róza vállalkozása azonban keretek közé szorul a növekedés tekintetében, ezért álmodott meg egy olyan új rendszert, ami az ő személyes jelenléte nélkül is működőképes. Ez a DIY BAR BUDAPEST, ahova bárki betérhet az utcáról, hogy táskakészítésbe kezdjen.

Balázs & Eszter: „Eszter, az én életem szerelme!”

Kíváncsiak vagytok, mit érdemes tudni a szerelmesekről? Most egyenesen tőlük hallhatjátok, mit szeretnek és értékelnek a leginkább a másikban.

„Márió mindig is agresszívabb személyiség volt” – lezajlott a ValóVilág leghangosabb és egyben legszorosabb párbaja

Csendes visszafogottság, simulékony és kompromisszumkész viselkedés – mindennek az ellentéte VV Márió. Játékostársa, VV Dani ezért sem érti, miért nyerte végül a végső harcot Márió kettejük közül. Igaz, Márió csak 2 százalékkal győzedelmeskedett, de Danit ez nem vigasztalja.

„Ezek a táskák eladnak engem” – szemétből készít táskákat az ápolóként dolgozó vállalkozó

Viola Melinda papírhulladékból álmodta meg táskáit, amiket egy szociális intézet lakóinak segítségével készít el. A vállalkozó 4 millió forintot kért a Cápáktól, amiért cserébe 7 százalék tulajdonrészt ajánlott fel cégéből.

A Konyhafőnök 2021-es győztese, kemény alkudozás, egy felbosszantott feltaláló és egy igazi álommeló – ez történt a Cápák között 5. adásában

Bóza Roland, A Konyhafőnök 2021-es győztese, két külön testvérpár, egy felbosszantott feltaláló és egy nemes küldetést végző vállalkozó állt a befektetők elé a Cápák között ötödik adásában. A Cápák ismét a családi vállalkozásokban hittek: mind a két testvérpár kapott befektetési ajánlatot a stúdióban.

Fekete Dávid állítja, egyik ügyfele bezárta egy telephelyre, és kényszerítette több milliós tartozás elismerésére

Mindent tagad, ártatlannak vallja magát, és meglepő kijelentéseket tett maratoni hosszúságú vallomásában kedden a bíróságon Fekete Dávid énekes, akit 322 millió forintos csalással vádolnak.

„Elnézést, itt furcsa pillanatok vannak” – Hevér Gábor bakija miatt leállt a forgatás

A Gólkirályság felvételein mindig akad egy-két félresikerült mondat vagy vicces véletlen, ami még a színészeket is meglepi. Ez az 5. rész munkálatai közben sem volt másképp, ahol nem csak Hevér Gábornak sikerült mosolyt csalnia kollégái és a stáb arcára.

Ezeket láttad már?