Hozzávalók
- 200 ml tejföl
- 200 ml natúr joghurt
- 100 g cukor
- 100 g porcukor
- 80 g sertészsír/vaj
- 200 g rétesliszt
- 200 g darált dió
- 1 tk szódabikarbóna
Ennél egyszerűbb diós csodasüti nincs a világon!
Hozzávalók
- 200 ml tejföl
- 200 ml natúr joghurt
- 100 g cukor
- 100 g porcukor
- 80 g sertészsír/vaj
- 200 g rétesliszt
- 200 g darált dió
- 1 tk szódabikarbóna
Minden hozzávalót összekeverünk, és egy alaposan kivajazott és kilisztezett sütőedénybe öntjük a masszát. Irány a 180 fokra előmelegített sütő, 55-60 perc alatt sül meg, egy 10x25x10 centiméteres mélyebb hosszúkás tepsiben.
Fontos: minél magasabb az edény, annál hosszabb lesz a sütési idő. Tűpróbával ellenőrizzük, ha már nem ragad a tészta, kész is vagyunk!