Hozzávalók
A sajtkrémhez
- 100 ml habtejszín
- 70 g porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor (kb. 24 g)
- 500 g krémsajt
A rétegezéshez
- 200 g zabkeksz
A gyümölcsréteghez
- 220 g bogyós gyümölcs
- 80 g cukor
A tetejére
- friss gyümölcs
Hozzávalók
A sajtkrémhez
- 100 ml habtejszín
- 70 g porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor (kb. 24 g)
- 500 g krémsajt
A rétegezéshez
- 200 g zabkeksz
A gyümölcsréteghez
- 220 g bogyós gyümölcs
- 80 g cukor
A tetejére
- friss gyümölcs
A gyümölcsös réteghez a fagyasztott gyümölcsöket egy gyorsforralóba rakjuk a cukorral, és 8-10 percig forralgatjuk, hogy kissé besűrűsödjön, majd kihűtjük.
A zabkekszet ledaráljuk. A hideg tejszínt habbá verjük, majd belekeverjük a többi hozzávalót, és habzsákba töltjük. 2-3 tetszőleges pohárba rétegezzük a 3 elemét a desszertnek, és fogyaszthatjuk is.
Ha tetszett az erdei gyümölcsös sajttorta-pohárkrém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!