Hirdetés

Ez életed legfinomabb csokis zabkeksze

Hozzávalók

40
darabhoz
+
170 g liszt
40 g holland kakaópor
1 csomag sütőpor (12 g)
1 csipet só
180 g zabpehely
200 g szobahőmérsékletű vaj
160 g cukor
1 db tojás
100 g kandírozott, apró kockákra vágott narancshéj
100 g apróra vágott étcsoki
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ez életed legfinomabb csokis zabkeksze

Na, ezt a kekszet csak az készítse el, aki képes egy kis önuralmat gyakorolni, ugyanis akinek ez nem megy, az ugyanúgy fel fogja falni egyszerre az egészet, ahogy azt mi is tettük. :D Kevesebb, mint fél óra alatt megvagytok vele, de ha nem akarjátok, hogy ugyanennyi idő alatt el is fogyjon, akkor dupla adaggal készüljetek!
Kipróbáltam, jóóó lett!
20
Hirdetés

Hozzávalók

40
darabhoz
+
170 g liszt
40 g holland kakaópor
1 csomag sütőpor (12 g)
1 csipet só
180 g zabpehely
200 g szobahőmérsékletű vaj
160 g cukor
1 db tojás
100 g kandírozott, apró kockákra vágott narancshéj
100 g apróra vágott étcsoki
Bevásárlólistához adom

A lisztet a kakaóporral, sütőporral, sóval és zabpehellyel összekeverjük. A vajat kihabosítjuk a cukorral, belekeverjük a tojást, hozzászórjuk a narancshéjat, étcsokit és végül belekeverjük az előzőleg összekevert szárazanyagokat. Diónyi gombócokat formázunk belőlük és a kezünkkel kissé szétlapítjuk, kör alakúra formázzuk őket. Sütőpapíros tepsire rakosgatjuk a korongokat és 180 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások