Hirdetés

Ez életed legfinomabb csokis zabkeksze

Hozzávalók

40
darabhoz
+
170 g liszt
40 g holland kakaópor
1 csomag sütőpor (12 g)
1 csipet só
180 g zabpehely
200 g szobahőmérsékletű vaj
160 g cukor
1 db tojás
100 g kandírozott, apró kockákra vágott narancshéj
100 g apróra vágott étcsoki
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Ez életed legfinomabb csokis zabkeksze

Na, ezt a kekszet csak az készítse el, aki képes egy kis önuralmat gyakorolni, ugyanis akinek ez nem megy, az ugyanúgy fel fogja falni egyszerre az egészet, ahogy azt mi is tettük. :D Kevesebb, mint fél óra alatt megvagytok vele, de ha nem akarjátok, hogy ugyanennyi idő alatt el is fogyjon, akkor dupla adaggal készüljetek!
Kipróbáltam, jóóó lett!
36
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

40
darabhoz
+
170 g liszt
40 g holland kakaópor
1 csomag sütőpor (12 g)
1 csipet só
180 g zabpehely
200 g szobahőmérsékletű vaj
160 g cukor
1 db tojás
100 g kandírozott, apró kockákra vágott narancshéj
100 g apróra vágott étcsoki
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A lisztet a kakaóporral, sütőporral, sóval és zabpehellyel összekeverjük. A vajat kihabosítjuk a cukorral, belekeverjük a tojást, hozzászórjuk a narancshéjat, étcsokit és végül belekeverjük az előzőleg összekevert szárazanyagokat. Diónyi gombócokat formázunk belőlük és a kezünkkel kissé szétlapítjuk, kör alakúra formázzuk őket. Sütőpapíros tepsire rakosgatjuk a korongokat és 180 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások