Hozzávalók
- 115 g szoba-hőmérsékletű vaj
- 200 g barna cukor
- 1 ek vaníliás cukor
- 80 ml víz
- 325 g liszt
- 0.25 tk sütőpor
- 1 csipet fahéj (nagy)
- 90 g szeletelt mandula
Mandulás ropogós
Hozzávalók
- 115 g szoba-hőmérsékletű vaj
- 200 g barna cukor
- 1 ek vaníliás cukor
- 80 ml víz
- 325 g liszt
- 0.25 tk sütőpor
- 1 csipet fahéj (nagy)
- 90 g szeletelt mandula
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, kb. 30 cm-es rúddá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és mélyhűtőbe rakjuk 1-1,5 órára. Mikor megdermedt, éles késsel kb. 2-3 mm vékonyra szeleteljük, sütőpapíros tepsire rakosgatjuk őket, és 180 fokra előmelegített sütőben 12-13 perc alatt készre sütjük a kekszeket.
Ha tetszett a mandulás ropogós receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!