Pillanatok alatt fogyott el itt bent az irodában ez a keksz, annyira menő, pirult pisztáciás íze volt. Klasszikusan az a fajta, amiből nem akarsz többet enni, de azért még két-három csak lecsúszik. :D
A pisztáciát és a porcukrot egy aprítóba rakjuk, és a lehető legalaposabban lezúzzuk. A 3 tojásfehérjét habbá verjük a vaníliás cukorral. A pisztáciához keverjük a lisztet, majd hozzáforgatjuk a fehérjehabot is. A masszából kicsi, diónyi méretű golyókat formázunk, sütőpapíros tepsire rakjuk, és 2 órát szobahőmérsékleten pihentetjük. 130 fokos sütőbe toljuk a kekszeket 25-30 percre, majd hagyjuk kihűlni.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.