Hozzávalók
A “tésztához”
- 300 g darált háztartási keksz
- 100 g puha Vénusz sütőmargarin
- 3 ek porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 5 ml rum
- 80 ml tej
A krémhez
- 100 g puha Vénusz sütőmargarin
- 100 g porcukor
- 4 púpozott ek kókuszreszelék
A külsejére
- 2 - 3 ek kókuszreszelék
Retró kókusztekercs
Hozzávalók
A “tésztához”
- 300 g darált háztartási keksz
- 100 g puha Vénusz sütőmargarin
- 3 ek porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 5 ml rum
- 80 ml tej
A krémhez
- 100 g puha Vénusz sütőmargarin
- 100 g porcukor
- 4 púpozott ek kókuszreszelék
A külsejére
- 2 - 3 ek kókuszreszelék
A kakaós “tésztához” összegyúrjuk a hozzávalókat és egy darab fólián kb. 30×20 cm-es téglalappá nyújtjuk. A krémhez a puha margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a kinyújtott tésztára kenjük. A fólia segítségével feltekerjük és hűtőbe rakjuk 30 percre. Egy fóliadarabot megszórunk kókuszreszelékkel és meghempergetjük benne a tekercset.